Iedere massage is maatwerk. Vooraf bespreken we uw wensen en eventuele klachten, waarna we een behandeling op maat samenstellen. Vaak is dat een combinatie van meerdere massagevormen.

Ontspanningsmassage / sportmassage

ontspanningsmassageOntspanningsmassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

Bij een sportmassage worden dezelfde technieken toegepast, waarbij de nadruk ligt op het ontspannen van de spieren. Vaak is een sportmassage wat steviger dan een ontspanningsmassage.

Stoelmassage

stoelmassageDe stoelmassage is een heerlijke 15 tot 20 minuten durende drukpuntmassage ontwikkeld als korte en effectieve ontspanningsmassage. De stoelmassage vindt plaats op een speciale ergonomisch ontworpen stoel. Tijdens de massage blijven de kleren aan.

Voetreflexmassage

voetmassageVoetreflexmassage gaat uit van het principe dat de reflexpunten op de voeten corresponderen met onze organen, klieren en overige structuren in ons lichaam. Er stroomt een constante energie door onze energiebanen die samenkomen als reflexpunten. Soms ontstaan er blokkades. Door gebruik te maken van voetreflexmassage wordt het energiesysteem terug in balans gebracht.